Wil jij ook het maximale uit je studententijd halen en actief lid worden binnen T.S.T.V. Lacoste? Meld je dan nu aan voor een commissie! Voordelen van in een commissie gaan, zijn onder andere dat je snel nieuwe mensen leert kennen, je in de praktijk je skills kan toepassen en verbeteren, en het is ook nog eens een mooie toevoeging op je CV. Je kunt je aanmelden voor de volgende commissies: LUST, Technische commissie, Sponsorcommissie, Redactiecommissie, Eerstejaarscommissie, Mediacommissie, Lacoste Open Toernooi, PR-commissie en Beachtennis Toernooi. Wat de commissies precies inhouden, kun je op deze pagina lezen.

Aanmelden kan t/m 24 september via deze link.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfP4II1Urgl7iNpbgWpfVl7eEiCbFRjI7AjqZXe-5XbCIeihg/viewform?usp=sf_link

LUST

Het legendarische Lacoste Uitwisselings Studenten Tennistoernooi (LUST) is een toernooi dat dit jaar van 16 t/m 18 maart 2018 georganiseerd wordt voor Lacostianen en studenten van externe tennisverenigingen door heel Nederland. Deze commissie is echt iets voor jou, omdat je een weekend vol met tennis en feestjes neer gaat zetten! Daarnaast is er maanden voorafgaand aan dit weekend een promotour, waarbij feestjes van externe verenigingen worden bezocht om LUST te promoten. De legendarische biercantus, een prachtig thema en hottubs passen bij dit (hopelijk) zonovergoten weekend. Bij de LUST-commissie horen de volgende functies: Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Technische commissie (2x), PR-intern, PR-extern en Activiteiten.

Technische commissie

De TC is verantwoordelijk voor alle tennisgerelateerde activiteiten binnen de vereniging. In het kort heeft de TC twee kerntaken. Ten eerste organiseert de TC iedere woensdagavond de clubavond voor alle leden. Samen ben je verantwoordelijk voor het schema van de clubavond en eventueel andere activiteiten op speciale clubavonden. Daarnaast begeleid je iedereen naar de banen en beantwoord je vragen over het banenschema. Ook is de TC verantwoordelijk voor de beginnerstraining. Ten tweede is de TC verantwoordelijk voor de competitie. Als TC zijnde moet iedereen dan een aantal keer aanwezig zijn om de competitieteams te ontvangen en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Naast deze kerntaken organiseert de TC ieder jaar het familietoernooi. Dit is een gezellig toernooi waarbij familieleden van Lacostianen een kijkje kunnen nemen bij Lacoste in de vorm van een onderling tennistoernooi met daaromheen activiteiten en een cantus.

Sponsorcommissie

Ben je opzoek naar een uitdaging en heb je een vlotte babbel dan is de SpoCo echt iets voor jou! Om onze leden zoveel mogelijk te kunnen bieden zijn sponsoren een belangrijke factor binnen de vereniging. Je gaat binnen deze commissie onder andere op zoek naar nieuwe sponsoren en onderhoud de contacten met de huidige sponsoren, je zult hierdoor dus ook je netwerk vergroten. Als laatste is het voor de sponsorcommissie ook een taak om de sponsorwerving voor de 3 toernooien soepel te laten verlopen.

Redactiecommissie

Omdat jij erg creatief bent en erg goed bent in het schrijven van leuke stukjes is de redactiecommissie echt iets voor jou! De taken binnen deze commissie omvatten het produceren en publiceren van de Kroko, de jaarkalender en het jaarboek. De Kroko is het clubblad van Lacoste en bevat traditiegetrouw alle sappige roddels en samenvattingen van de activiteiten. Indien je goed overweg kan met het bewerkingsprogramma Indesign wordt dit als een pre gezien.

Eerstejaarscommissie

Vindt jij het leuk om de bonding binnen de groep eerstejaars te bevorderen en houd je ook zeker van een feestje?! Dan is deze commissie echt iets voor jou. Deze commissie bestaat uit 2 ouderejaars en verder enkel eerstejaars Lacostianen. Samen organiseer je 4 evenementen verspreid over het jaar. Denk hierbij aan evenementen zoals bierfietsen, bowlen, kroegentocht of een pubquiz. Daarnaast is je taak om de eerstejaars leden te betrekken bij andere activiteiten van Lacoste.

Mediacommissie

Vind jij het leuk om foto’s te maken, stukjes te schrijven en filmpjes te monteren of wil je hier graag meer over leren? Geef je dan op voor de mediacommissie! De mediacommissie zal zich voornamelijk bezig houden met het in de spotlight zetten van Lacoste via social media. Denk hierbij aan het bijhouden van de Facebookpagina, Snapchat en Instagram. Op deze platforms zal je tijdens evenementen gemaakte foto’s delen, maar ook stukjes tekst en zelf-gemonteerde promotievideo’s plaatsen.

Lacoste Open Toernooi

Deze commissie past echt bij jou als je geïnteresseerd bent in tennis of zelf al goed kan tennissen! Ieder jaar wordt door de LOT-commissie het Lacoste Open Toernooi (LOT) georganiseerd. Dit is een officieel KNLTB-toernooi dat meetelt voor je rating. LOT trekt ieder jaar veel tennissers van buitenaf aan. Naast alle wedstrijden worden er ook activiteiten georganiseerd naast de banen. LOT zal gehouden worden op 9 en 12 t/m 18 juni 2018.

Bij de LOT-commissie horen de volgende functies: Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Technische commissie (2x), PR-intern en PR-extern.

PR-commissie

Ben jij wel in voor een feestje en heb je een beetje een vlotte babbel, dan is de PR-commissie misschien wel wat voor jou! De PR-commissie is een actieve commissie die wekelijks aanwezig is op de clubavonden en waarbij je alle niet-tennisgerelateerde activiteiten organiseert. Denk bijvoorbeeld aan het Kerstdiner, het Paupergala, Meals On Wheels, de TOP-week en niet te vergeten het ledenweekend. Daarnaast ben je door heel het jaar heen aan het promoten voor Lacoste, zowel intern als extern. Ook zal deze commissie actief promoten voor Lacoste tijdens de TOP-week.

Beachtennis Toernooi

De beachcommissie zal verantwoordelijk zijn voor het jaarlijkse beachtennistoernooi. Ben jij een echte zon- en strandliefhebber dan is deze commissie zeker wat voor jou! Iedereen, student of niet, kan aan dit toernooi deelnemen. Bij dit toernooi moet je denken aan buckets, cocktails, een cantus en een themafeest. Het toernooi zal plaatsvinden op 22 en 23 juni 2018. Bij de Beachcommissie horen de volgende functies: Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Technisch commissie, PR en Activiteiten.