Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni aanstaande organiseert T.S.T.V. Lacoste weer het meest zonnige en zanderige tennistoernooi van Tilburg: het Lacoste Beachtennis Toernooi. Met dit jaar als thema “Après-ski” belooft het ook ditmaal weer een fantastisch weekend te worden.

Gedurende dit tweedaags evenement zullen studenten uit Tilburg en de rest van Nederland overdag in verschillende categorieën in tweetallen strijden om de felbegeerde eerste plek. Terwijl op de prachtige beachvelden wordt gebeachtennist, vinden er naast de velden leuke en uitdagende spellen en activiteiten plaats, wordt er gezorgd voor een heerlijke muzikale sfeer en kan er ontspannen worden onder het genot van een lekker koud drankje.

Al dat sporten moet beloond worden en daarom worden beide dagen passend afgesloten; op vrijdagavond 22 juni zal er in Café Brandpunt een themafeest worden georganiseerd en als klap op de vuurpijl eindigen we op zaterdag 23 juni met een biercantus en aansluitend een afterparty in de gloednieuwe Olympia Sports Bar.

Heb je nu al zin om in strandsferen te beachtennissen, te genieten van ‘n biertje in de zon en lekker te feesten? Schrijf je dan snel in via

(voor leden van de KNLTB)
https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=D66284BB-4C13-4ED2-A3B1-58F020171927

of

(in het geval je geen lid bent van de KNLTB)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcbKG27DsRo1I3s_8J4rINmmK708BXpUN8uPnOy-S-aUVgGQ/viewform

Tot snel!