Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Meals on Wheels

mei 3, 2018 @ 18:30 - mei 4, 2018 @ 04:00

Op donderdag 3 mei gaat Lacoste een wereldreis maken en genieten van de overheerlijke gerechten die onze Krokobilletjes kunnen produceren. Je zult ingedeeld worden in een groepje van 3 personen om een (voor, hoofd of na) gerecht te bereiden voor verschillende andere groepjes. Ook zul je naar twee andere studentenhuizen gaan om daar te genieten van de gerechten die andere groepjes zullen maken. Ieder gerecht eet je dus met verschillende mensen! Denk eraan dat Lacostianen niet alleen willen eten, maar ook de nodige alcoholische versnaperingen nodig hebben om de avond door te komen!

Ieder groepje krijgt een land toegewezen in wiens keuken zij moeten treden. Uiteraard zullen wij dit niet te gemakkelijk maken. Na afloop van het eten (en zuipen) zullen we het feestje doorzetten in café Brandpunt, waar de winnaars bekend worden gemaakt én nog een gratis FUST op ons staat te wachten!

Deelname aan Meals on Wheels kost €10,- en je dient je uiterlijk 30 april aan te melden via Google Forms: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9Xff40gJAShj4fPgc_mgofd1NPmdTyP6KwEfo1nfUlsu2Tg/viewform?usp=sf_link

Gegevens

Begin:
mei 3, 2018 @ 18:30
Einde:
mei 4, 2018 @ 04:00

Locatie

Cafe Brandpunt
Piusplein 7
Tilburg, Nederland
+ Google Maps