* Laatste CA, gratis FUST! *

Aankomende woensdag zullen we helaas plaatsmaken voor de laatste clubavond voordat we gaan genieten van een welverdiende vakantie.. Na heel wat potjes tennis en de nodige goudgele rakkers zullen we een aantal weken op de woensdagavond een gat in onze agenda hebben. Om deze clubavond goed af te sluiten zal er na de wedstrijden een gratis FUST uitgaan! Kom dus zeker allemaal een potje tennissen deze avond.

Met Wimbledon in het vooruitzicht zullen we deze clubavond dan ook traditiegetrouw in het thema van dit pracht toernooi zetten. De witte kleding dient uit de kast getrokken te worden en de aardbeien met slagroom zullen klaarstaan.

Inschrijven voor een potje tennis kan via  http://tstvlacoste.nl/clubavond/  Daarnaast zal er ook weer een beginnerstraining worden gegeven. Deze zal plaatsvinden van 19:30-21:00. Hierbij is het ook mogelijk om halverwege in te stromen. Opgeven doe je via https://docs.google.com/a/tilburguniversity.edu/forms/d/e/1FAIpQLSc59R9S5GOjL05c84XRxmQfWPdQI5N5VbJ6GCOHfzwgO6mXIg/closedform

Tot dan!