*LUST Clubavond!*

Woensdag vindt er weer een clubavond plaats, maar niet zomaar eentje!
Deze clubavond staat namelijk de LUST-clubavond op het programma.
Aangezien het motto van LUST 2018 ‘strijden’ is, zal er ook deze avond gestreden worden, maar dan op een bijzondere manier welke geheel in thema past. Er zal van 20:45 tot 22:15 uur namelijk koekenpan-tennis plaatsvinden; een echte Lacoste klassieker!
Wij zorgen dat we voldoende koekenpannen hebben zodat jullie op ouderwetse wijze als Romeinen op de baan kunnen strijden voor de overwinning. Na afloop van het koekenpantennis zal een onafhankelijke jury de beste koekenpantennisser met een prijs belonen!
Opgeven voor koekenpantennis doe je door dit op het clubavond formulier in te vullen. Er is ook de mogelijkheid om jezelf voor een normaal potje tennis op te geven. Opgeven doe je via: http://tstvlacoste.nl/clubavond/ Ook zal er weer beginnerstraining plaatsvinden om 19:30. Opgeven hiervoor doe je via https://docs.google.com/a/tilburguniversity.edu/forms/d/e/1FAIpQLSc59R9S5GOjL05c84XRxmQfWPdQI5N5VbJ6GCOHfzwgO6mXIg/closedform Het is hierbij ook mogelijk om vanaf 20:15 mee te doen!

Als klap op de vuurpijl zal er binnen bij Olympia vanaf 22:30 uur een bierpongtoernooi plaatsvinden na de tenniswedstrijden. Voor slechts €3,- kun je hieraan deelnemen door dit in het clubavond formulier aan te geven; bier is volledig inbegrepen! Omdat het uitgangspunt bij LUST uitwisseling is, zal je gekoppeld worden aan een random partner. LET OP: er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor het bierpongtoernooi! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Het belooft een fantastische clubavond te worden die je zeker niet wil missen! Inschrijven doe je via het inschrijfformulier.

Groetjes de LUST-commissie ‘’Zonder fust geen strijdLUST’’