Volg ons!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het toernooi?

LUST 2017 Viva LUST Vegas 31 maart t/m 2 april

LUST 2017

Het legendarische LUST (zoals velen van jullie het zullen kennen) vindt dit jaar plaats van 31 maart t/m 2 april in het thema ‘Viva LUST Vegas’.
LUST staat voor het Lacoste Uitwisseling Studenten Tennistoernooi. Uitwisseling staat bij ons hoog op de agenda. LET OP, bij LUST geef je je alleen op en zoekt de organisatie een partner (meestal van een andere vereniging) voor je. Dit om de leden van verschillende verenigingen nader tot elkaar te laten komen. Geen partner hebben is absoluut geen excuus. Geef bij je inschrijving dus aan dat je nog een partner zoekt en misschien word je wel gekoppeld aan die ene leuke jongen of die leuke meid van een andere vereniging.

Op  vrijdag 31 Maart zal er een themafeest georganiseerd worden gerelateerd aan het thema “Viva LUST Vegas” en op zaterdag 1 april is het tijd voor de legendarische LUST biercantus!

Wij kunnen in ieder geval niet wachten, en hopelijk zien wij jou op 31 maart t/m 2 april!!

Ben jij niet vies van een biertje en vind je het leuk om een potje te tennissen? Schrijf je dan snel in via deze link.

Wil je op de hoogte blijven van ons? Voeg ons dan snel toe op snapchat:  LUST2017

Heb je vragen over ons prachtige toernooi? Stuur ons even een mailtje: secretarislust@tstvlacoste.nl

Schrijf je nu in!

Programma LUST 2017

Donderdag 16 maart

Voordat iedereen helemaal los gaat tijdens LUST 2017 zal er eerst een pre-party georganiseerd worden op donderdag 16 maart. Het spectaculaire feestje zal om 22:00 beginnen in café Qwibus! Dit is het ideale moment om alvast wat mee te krijgen van LUST Vegas. Lekker feesten, dit keer zonder dresscode! Zet je hier op aanwezig!

Uiteraard zijn externen ook van harte welkom om dit feestje mee te pakken! Mail dan even naar prexternlust@tstvlacoste.nl als er slaap plaatsen geregeld moeten worden.

What happens in Vegas, stays in Vegas!

Vrijdag 31 maart

Vrijdag 31 maart is het eindelijk zover: LUST 2017 kan beginnen! De eerste wedstrijden zullen starten om 16:00 uur en vanaf 18:00 uur komt MR CHOW (uit the hangover, je kent hem wel) met heerlijke noodles. Het feest met als thema “Casino Royale” start om 22:00 in Cafe Brandpunt, met uiteraard een gratis fustje van ons. Vergeet niet de chique dresscode: Black & White with a touch of red.

Zaterdag 1 april

Op zaterdag staat vanaf 9 uur het ontbijt klaar en starten de wedstrijden. Overdag hebben we een bomvol programma met onder andere: bierestafettes, hottubs, beachtennistoernooi, darttoernooi en heerlijke champagne voor maar 4 bonnen! Om 18 uur staan de pizza’s klaar en kan je een lekkere bodem leggen voor de legendarische biercantus. De biercantus en afterparty vinden plaats in het sportcafe en beginnen om 21 uur.

Zondag 2 april

Zondag vinden de finales plaats, ook nu staat weer het ontbijt klaar vanaf 9 uur! Naast een lekkere chill dag zullen wij ook ervoor zorgen dat jullie live Ajax-Feyenoord kunnen kijken.