Lustrumreis 2017: Boedapest! [reisverslag]

En toen was het al weer voorbij. Man man man. Wat is dit snel voorbij gevlogen en wat hebben we het ontzettend vet gehad!

Vrijdag ging alles perfect. Een paar ietwat enthousiaste mensen begonnen om 09.00 uur ’s ochtends in het vliegtuig al met een paar biertjes, maar de meeste hebben braaf hun oogjes dicht gedaan om energie te sparen voor de rest van de dag. De middagactiviteit was volgens ons een groot succes! Eigenlijk vonden we het jammer dat we als commissie zelf niet mee konden doen, haha! Lekker rebusje en woordzoeker oplossen om te kijken naar welke bezienswaardigheden je moest gaan. Lullig wel he, die mollen in het spel!?

In een kei mooie zaal hadden we een prima buffet waar iedereen al flink wat drankjes deed (want ook daar waren ze very cheap). Ook de kroegentocht was een succes. Zeker kroeg nummer 3 (Ankert) viel in de smaak. Dat was het moment waarop iedereen keihard begon te dansen en iedereen er vollebak zin in had! Ook de laatste club (die overigens niet iedereen heeft gehaald – netjes) was tof! Oh, er waren trouwens meerdere zalen daar hey. Tipje voor de volgende keer dat je naar Boedapest gaat!

Zaterdag. Ja. We hadden zulke mooie plannen om op kei vette tennisbanen de sterren van de hemel te spelen. Tot de banen onder constructie bleken te zijn. Als we iets niet hadden verwacht, was dat het wel. Maar goed, niks aan te doen. Dus kozen we er voor keihard te chillen bij het Széchenyibad! Nadat iedereen lekker met z’n eigen vriendjes en vriendinnetjes kon eten, was er gratis bieeeeeer in Club Doboz. Lekker ’n paar halve litertjes weg tikken en ook gingen er al weer een aantal Palinka’s de bar over (niet te drinken, maar oké). Van Club Hello Baby was iedereen vet onder de indruk (en ook van al die mannen in pak en vrouwen op hoge hakken).

Tja en toen zondag, lekker brak (en 1 persoon zelfs nog stom dronken) naar het vliegveld. In het vliegtuig was het dan ook redelijk rustig en iedereen verlangde naar een overheerlijk warm bed. We kunnen niets anders zeggen dan dat dit een waanzinnig fantastisch ongelofelijk geslaagd weekend was.

IEDEREEN BEDANKT!
Kusjes van de lustrumcommissie

Oh ja, kleine toevoeging: raak je ooit je paspoort kwijt en denk je ‘FUCK NU KAN IK NIET NAAR HUIS’? Kan gewoon! Mo lukt het ook. Applaus!