Lacoste Beach Tennis 2019

Vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni!

 

 

Inschrijvingen gaan op 5 april open!

Volg ons!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het toernooi?

 

Lacoste Beach Tennis 2019

Ook dit jaar organiseert Lacoste weer het meest zonnige en zanderige tennistoernooi van Tilburg. Tijdens dit toernooi zullen studenten uit Tilburg en de rest van Nederland in verschillende categoriën in tweetallen strijden om de felbegeerde eerste plek. Het echte toernooi speelt zich echter af naast de beachvelden, waar verschillende activiteiten plaatsvinden; zo zal de strijd losbarsten wie het beste is in bierpong en zullen we uitvinden wie het snelst een biertje naar binnen kan werken.

The battle in sand zal plaatsvinden op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019. Op deze twee dagen zal er overdag gebeachtennist worden op de beachvelden bij de Avans Hogeschool. Op vrijdag zal er voor de echte doorzetters een themafeest georganiseerd worden in Café Brandpunt. Natuurlijk kun je zo’n prachtig weekend niet zwak afsluiten en daarom eindigen we op zaterdag met een biercantus en aansluitend een afterparty.

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van alle acties, nieuwtjes en informatie over dit prachtige evenement? Like dan onze Facebookpagina en mis niets! Bijzijn is meemaken!

Heb je een vraag, opmerking of tip? Stuur ons dan een e-mail via beachtennis@tstvlacoste.nl.