NSK LUST 2019

“Tot het gaatje op een discoplaatje!”

LUST 2019 zal georganiseerd worden van woensdag 1 t/m zondag 5 mei 2019 met als thema “Disco inferno”.

Jaarlijks komen er honderden studenten uit verschillende studentensteden in Nederland naar Tilburg voor het prachtige LUST-toernooi. LUST is dit jaar het NSK Tennis 2019 en zal extra legendarisch, zijn het is namelijk het lustrum van LUST!

Tijdens deze dagen zal er natuurlijk veel getennist worden, maar zal er ook zeker veel gefeest worden. Op woensdagavond trappen we na het tennis af met een Centurion, hierbij wordt onder het genot van een show met muziek 100 minuten lang elke minuut een shot bier gedronken. Op donderdagavond gaan we na het tennis naar Café Brandpunt voor een speciaalbierproeverij, 5 speciaalbier voor slechts €10,-! Vrijdagavond wordt er een themafeest georganiseerd op locatie bij T.S.V. Plato om het mooie LUST weekend in te luiden, waarna op zaterdagavond de legendarische “LUST biercantus” plaats zal vinden bij H.C. Tilburg. Tijdens het weekend zullen er uiteraard ook een hoop activiteiten georganiseerd worden rondom de banen. LUST=NSK, NSK, LUST=NSK!

Helaas moeten wij mededelen dat wegens grote belangstelling inschrijvingen voor nieuwe koppels gesloten is. Enkel koppels waarvan één partner zich nog aan dient te melden kunnen dit nog tot 19 april 23:59 doen. De inschrijvingen voor activiteiten, eten en slaapplekken staan nog wel open. Bedankt voor alle aanmeldingen en tot ziens op 1 mei!

Het NSK Tennis 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. www.feestkleding365.nl en www.glowspecialist.nl/.