Bij onze smashcourt tennisbanen komt eindelijk een gloednieuw clubhuis, dat het thuis wordt van verenigingen zoals SHOT, Merlijn en Lacoste. Begin oktober opent het ‘gezellige hart’ van het complex voor een kopje koffie, een verfrissend sportdrankje, biertje of een lekkere salade. Olympia Sports Bar wordt een hotspot waar ontmoeting en sportiviteit centraal staan. Ondernemers van de horeca zijn Jasper Gimbrère (22) en Ton Gimbrère (59), die eerder zijn sporen verdiende bij Bonheur Horeca Groep (o.a. exploitant Esplanade en Faculty Club).

De horecalocatie met gezellig terras en uitzicht op sportende studenten is dagelijks geopend. In de Sports Bar kan ontspannen worden na inspanning, maar biedt ook sportieve activiteiten aan zoals darts, sjoelen en tafelvoetbal. Daarnaast is het ook erg gezellig om samen met het bezoekende teams de wedstrijd na te bespreken. De ruimte is voorzien van een groot scherm, waarop sportuitzendingen worden vertoond.

De menukaart wordt een samensmelting van gezonde items, lekkere snacks en hapjes voor bij de borrel. Voor gezelschappen zoals bij sporttoernooien, zijn er buffet- en barbecue–arrangementen beschikbaar.