Lacoste Open Tijd

Tijdens de Lacoste Open Tijd kan jij kennismaken met T.S.T.V. Lacoste. T.S.T.V. Lacoste is de enige studentennisvereniging en de grootste studentensportvereniging van Tilburg. Bij Lacoste kan jij perfect het tennissen met feesten combineren. Iedere woensdag is er de clubavond. Lacoste neemt deel aan de winter- en voorjaarscompetitie, toernooien en organiseert naast het tennis ook feesten en andere ontspannende activiteiten. Lacoste organiseert 4 toernooien: LUST, NSK Beach, Lacoste Open Toernooi, Tilburgse Studenten Tennis Kampioenschappen. Bij Lacoste zijn zowel gevorderde als beginnende tennissers van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie (secretaris@tstvlacoste.nl).

Lid worden van T.S.T.V. Lacoste is geheel vrijblijvend en kost €42,50.

Gymnasty 24 augustus
T.S.T.V. Lacoste organiseert tijdens de TOP-week Gymnasty in Cafe Brandpunt en Cafe Bolle. Tijdens dit feest is het mogelijk om kennis te maken met de 5 grote studentensportverenigingen van Tilburg.

Open clubavond 31 augustus
Woensdag 31 augustus is de Lacoste Open Clubavond en opent Lacoste haar deuren speciaal voor jou!
Tijdens deze open clubavond is iedereen welkom om van 20:00 tot 23:00 te tennissen en daarna te borrelen in het Sportcafe. De tenniswedstrijden zullen plaatsvinden op de tennisbanen van het sportcentrum van de universiteit. Van 20:00 tot 21:00 is er een gratis beginnerstraining. Zet je hier op aanwezig!

Aanmelden voor een wedstrijd doe je door een mail te sturen naar tc@tstvlacoste.nl (vermeld hierbij je naam en speelsterkte) of klik hier.

Sporttoernooi 6 september
Dinsdag 6 september organiseert Lacoste samen met de vijf grootste studentensportverenigingen van Tilburg en Plato een sporttoernooi waar het mogelijk is om vijf verschillende sporten te beoefenen.
Inschrijven kan via deze link! Heb je geen team? Geen probleem, wij zullen individuele deelnemers met elkaar in contact brengen om zo alsnog een team te vormen. Leer je meteen meer nieuwe mensen kennen!

Open clubavond 7 september
Woensdag 7 september is de Lacoste Open Clubavond en opent Lacoste haar deuren speciaal voor jou!
Tijdens deze open clubavond is iedereen welkom om van 20:00 tot 23:00 te tennissen en daarna te borrelen in het Sportcafe. De tenniswedstrijden zullen plaatsvinden op de tennisbanen van het sportcentrum van de universiteit. Van 20:00 tot 21:00 is er een gratis beginnerstraining. Zet je hier op aanwezig!

Aanmelden voor een wedstrijd doe je door een mail te sturen naar tc@tstvlacoste.nl (vermeld hierbij je naam en speelsterkte) of via: tstvlacoste.nl/clubavond/

Tilburgse Studenten Tennis Kampioenschappen
De banen van TSTV Lacoste zijn aankomende september weer hét toneel voor het Tilburgs Studenten Tennis Kampioenschap 2016. Voor alles en iedereen die wil, kan, óf niet kan tennissen. Doe mee en schrijf je hier in!
Natuurlijk bedrijven wij niet alleen het welbekende spelletje met bal en racket, maar hebben wij veel meer te bieden. Van 12 t/m 22 september staat onze vereniging in het teken van alles wat met zoetigheid te maken heeft. ‘TSTK en de chocoladefabriek’ is dan ook de rode draad die door ons tiendaagse toernooi loopt.
Liters bier, speciaal gefabriceerde shotjes, een cantus, een themafeest en nog véél meer. Hier moet je bij zijn!

Inschrijven