Beste Lacostianen,

vandaag is t zover! De SpoCo en LOT zullen de clubavond overnemen! Voorafgaand zal de SpoCo voor degenen die zich hebben opgegeven een heerlijke BBQ verzorgen, die vanaf 18.00 begint!

Vanaf 20.00 zal de demonstratiewedstrijd door Hendrik Jan Davids en Thorsten Sollie gegeven worden! Eerst zullen ze samen met de twee Lacostianen Maurits Godthelp en Pepijn Smeijer een dubbeltje demonstreren waarbij handige tips en tactieken besproken worden, dus wees erbij! Na de dubbel zullen ze met z’n tweetjes nog een kort singeltje spelen. Verder zullen er ook gewoon reguliere wedstrijden gespeeld worden van een uur, waar de besproken tactieken misschien wel toegepast kunnen worden!

Ook is het alvast een goede training voor het aankomende Wilkin Sports Lacoste Open Toernooi, die van 3 t/m 9 juni zal plaatsvinden! Als je nog niet heb ingeschreven voor dit toernooi, zal dit tijdens de clubavond ook kunnen bij iemand van de LOT-commissie of je schrijft je in via deze link:

https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=12406705-99CD-4122-BD33-030D3E5AEB16

 

LET OP! De beginnerstraining begint om 20.00 en die zullen dit keer op baan 7 t/m 9 gegeven worden i.v.m. de demonstratiewedstrijd.
Wij hebben er al zin in, tot vanavond!