Tennis Eiland

De plek waar tennislessen gratis zijn

Hallo Lacostiaan,

mijn naam is Han Hakkens, sinds 1981 fulltime trainer van beroep. Na het behalen van de Coach licentie in 1991 ben ik tot op heden met trainen/coachen van fulltime tennissers bezig geweest op nationaal en internationaal gebied.

Via de website Tennis Eiland introduceer ik het moderne leren in de tennissport, door online tennislessen aan te bieden. In deze online lessen vind je al mijn ervaringen die ik gedurende mijn tenniscarrière heb opgedaan en waarmee ik duizenden mensen heb leren tennissen tot aan het spelen van wedstrijden op internationaal niveau.

Vriendelijke groeten,

Han


T.S.T.V. Lacoste heeft sinds februari 2015 een samenwerkingsverband met Tennis Eiland. Dit om ervoor te zorgen dat jij als Lacostiaan niet alleen je mannetje staat in de kroeg, maar ook op de baan. Alle content is te vinden op  www.tenniseiland.nl en is voor alle Lacostianen gratis. Verder zullen er een aantal keer per jaar ook workshops gegeven worden.


Tennis Eiland is een eLearning omgeving waar je jezelf beter kunt leren tennissen en je vindt er ondersteunende informatie over dezelfde onderwerpen die worden behandeld als je gaat trainen. Maar niet alleen dat, ook is er veel te vinden over de mentale en emotionele aspecten van het tennis. Je hebt vast wel eens gehad dat je jezelf vele malen beter vond dan je tegenstander, maar uiteindelijk toch de wedstrijd verloor. Maar waar ligt dat nu aan? En hoe zorg je ervoor dat dit de volgende keer niet meer gebeurd?

Op Tennis Eiland vindt je tennislessen over alles wat er bij het spelletje komt kijken. Als je pas sinds kort tennist is er genoeg te vinden over grepen, slagen, positiespel, voetenwerk, etc. Ook is er genoeg te vinden over de fysieke kant van het spel, zoals uithoudingsvermogen, snelheid, maar ook voeding. Strategie komt ook aan bod: hoe verschilt enkelspel van dubbelspel en waar moet je per spelsoort op letten? En hoe bereid je je optimaal voor op een wedstrijd? En hoe houdt je je gefocust tijdens die ene belangrijke pot?

Er zijn losse lessen, maar ook hele lespakketten om alles over een bepaald onderwerp te weten te komen. Naast de vaste lespakketten kan je ook je eigen lespakket samenstellen. Bijvoorbeeld als je alles wilt weten over de backhand, topspin, de stopvolley, spelen op kunstgras, mentale voorbereiding, etc.

Tennis Eiland heeft geen lange, saaie lappen tekst, maar je leert er alles door het bekijken van video instructie en video lespakketten.

Registreer je gratis en begin aan jouw weg naar beter tennisspel en betere resultaten!