Tennissers die wel eens op de ski’s of een snowboard hebben gestaan weten hoe vet het is om van de berg af te vliegen. Heb je dit nog nooit gedaan? Dan is dit je kans! De wintersport is ongetwijfeld één van de leukste activiteiten van het jaar dus zorg ervoor dat je dit niet mist! Dit jaar gaan Lacoste en Slow namelijk van 3 t/m 11 maart 2018 samen de pistes en de kroegen van Bardonecchia onveilig maken.

Bardonecchia… nooit van gehoord? Dat kan! Dit plaatsje in Bella Italia is redelijk onbekend bij wintersporters. Best raar want in Bardo komt al het goede van Frankrijk (goede pistes) en Oostenrijk (kwaliteit en service) samen! Er is hier een skigebied met ruim 100km aan pistes, een heel groot funpark voor de die-hards en elke dag vette après-ski. Vind jij dit nou een beetje klein voor een skigebied? Geen probleem! Bij de reis zitten 2 ski-trips inbegrepen naar sauze d’oulx en Montgenévre waar je nog 500 extra kilometers kunt verkennen.

We slapen bij Residence Campo Smith, direct aan de piste! Vanaf de accommodatie kun je zo je bed uit rollen om naar de piste te gaan en ’s middags kun je je hier ook weer melden voor de après-ski feesten.

Was dit alles? Zeker niet! Er worden natuurlijk een aantal activiteiten georganiseerd zoals skiwedstrijden, een kamerstrijd, feestavonden en de kers op de taart: een cantus! Je gaat je dus zeker niet vervelen deze week.

De kosten voor de reis zijn €349 inclusief vervoer, verblijf, een 7-daagse skipas en 2 ski-trips. Veel goedkoper dan het wintersportreisje met je ouders. Je kunt ski- of snowboardlessen erbij nemen voor €75 en daarnaast moet je bij de skihuur denken aan een prijs van €79 per week en bij het snowboardmateriaal aan €105 per week.

Het zou erg leuk zijn als we met een grote groep Lacostianen en Slowaken naar Italië af kunnen reizen en er een gezellige en sportieve week van kunnen maken. Schrijf je uiterlijk 21 december in via: https://www.skifest.nl/wintersport/italie/bardonecchia/bardonecchia/slow-lacoste. Voor vragen kun je mailen naar penningmeester@tstvlacoste.nl

Let op! Vol=vol