TSTV Lacoste
Commissie uitleg
2019-2020

TC Commissie
Elke woensdag vindt de clubavond plaats, oftewel de belangrijkste wekelijkse Lacoste-activiteit. Elke woensdag wordt er een beginnerstraining gegeven en vinden er verschillende wedstrijden plaatst. Als TC-commissie verzorg je deze trainingen en ben je verantwoordelijk voor het organiseren en het soepel verlopen van de clubavond. Verder ben je als commissie betrokken bij de winter-, najaar- en voorjaarscompetitie waar je zorgt dat de thuisspeeldagen soepel verlopen. Ook organiseer je het jaarlijks terugkerende familietoernooi, de interne competitie genaamd de ‘Battle of the Lacostianen’, het invitatietoernooi en de competitie afsluitingen. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor het bedenken van (nieuwe) activiteiten. Ben jij gek op tennis, houd je van organiseren en/of lijkt het je leuk om training te geven? Dan is de TC iets voor jou!

PR Commissie
De PR commissie is een actieve commissie die alle niet-tennis gerelateerde activiteiten van Lacoste organiseert. Hierbij kun je denken aan verschillende feesten zoals het PR-feest, de sinterklaas clubavond, het Kerstdiner, oud & nieuw of Meals on Weels. Daarnaast organiseert de PR commissie het legendarische jaarlijkse ledenweekend. Ook zal er ruimte zijn om nieuwe ideeën in te brengen voor feesten. De PR commissie is actief betrokken bij Lacoste en verzorgt in de TOP-week, Purple-week en open tijd samen met het promoteam de promotie voor Lacoste. Ben jij communicatief vaardig, vind je het niet erg om wekelijks aanwezig te zijn op de clubavond en je handen uit de mouwen te steken voor de allergaafste activiteiten, dat is de PR wellicht wat voor jou!

LUST- toernooi
LUST staat voor het Lacoste Uitwisseling Studenten Tennis toernooi wat elk jaar bij Lacoste georganiseerd wordt. Uit heel Nederland komen studenten naar Tilburg om een weekend te tennissen en te feesten. Omdat dit een groot toernooi is, is het een actieve commissie waar voornamelijk in het begin van het jaar naar het toernooi toegewerkt zal worden omdat het toernooi plaatsvindt in maart. Samen met je commissie zet je volledig naar eigen invulling een promotour en toernooi in thema neer. Verder is er ruimte voor eigen invulling van de activiteiten. Kortom wil jij een gezellige commissie, zowel veel leden van Lacoste als buiten Lacoste leren kennen en een van de gaafste toernooien voor Lacoste neerzetten, dan is LUST wellicht jou toernooi commissie. Er zijn verschillende functies binnen LUST te vervullen. Wij zijn opzoek naar acht personen:
– Voorzitter
– Secretaris
– Penningmeester
– TC (2 personen)
– PR Intern
– PR Extern
– Activiteiten

Lacoste beachtoernooi
Eind juni vindt het jaarlijkse Lacoste beachtennis toernooi plaats. Dit toernooi draait om de perfecte balans tussen sport, entertainment en een goede dosis chillen! Afgelopen jaar is er een spetterende editie neergezet en om dit door te zetten wordt er dit jaar weer gezocht naar 8 toppers. Dus denk jij dat jij deze aspecten in een goed balans kan brengen of heb je leuke nieuwe ideeën voor dit toernooi, dan past deze commissie bij jou. Dit jaar vindt BEACH plaats op: 19 en 20 juni 2020.
Wij zijn op zoek naar acht personen.
– Voorzitter
– Secretaris
– Penningmeester
– TC (2 personen)
– PR Intern
– PR Extern
– Activiteiten

LOT-Commissie (Lacoste Open Toernooi)
Het Lacoste Open Toernooi is het enige officiële open KNLTB-toernooi die Lacoste organiseert en is daarom het visitekaartje van Lacoste naar tennissend Tilburg. Dit jaar zal het Lacoste Open Toernooi van 1 t/m 7 juni plaatsvinden. Voorafgaand aan dit toernooi moet er net als bij LUST en Beach van alles worden geregeld. Ook voor dit toernooi is het belangrijk om te promoten, andere tennisverenigingen in Tilburg en omstreken te benaderen en ook LOT mag weer in een mooi jasje worden gestoken naar invulling van de commissie. Wil jij graag een leuk toernooi organiseren met een gezellig commissie dan is LOT de perfecte commissie voor jou! Er zijn verschillende functies binnen de commissie die je kunt vervullen en wij zijn opzoek naar 7 personen.
– Voorzitter
– Secretaris
– Penningmeester
– TC (2 personen)
– PR Intern
– PR Extern

Mediacommissie
De mediacommissie is een laagdrempelige commissie die zich bezighoudt met alle visuele communicatie van Lacoste. Er worden flyers, banners, posters en video’s etc. gemaakt. Ook wordt er meegedacht over nieuwe (online) promotiemiddelen- en acties. Ben jij creatief en enthousiast, dan is deze commissie iets voor jou. Overweg kunnen met bewerkprogramma’s en/of een camera is een pré. Vindt jij het leuk om mee te denken hoe we Lacoste nog beter op de kaart kunnen zetten qua promotie en wil jij hier je bijdrage aan leveren, meld je dan aan voor de mediacommissie!
LET OP: voor de mediacommissie zijn wij opzoek naar een voorzitter, mocht je interesse hebben in het voorzitterschap van de mediacommissie kan je dit aanvinken in het form.

Sponsorcommissie
De sponsorcommissie is een commissie die zich bezighoudt met het aantrekken van nieuwe sponsoren en het verzinnen en organiseren van leuke activiteiten waarmee geld kan worden opgehaald voor de vereniging. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een Lacoste-BBQ, spococktails of het ophalen van lege flessen voor statiegeld. Vind jij het leuk om iets bij te dragen aan de vereniging op een leuke/ludieke manier, dan is deze commissie iets voor jou.

Eerstejaarscommissie
De eerstejaarscommissie staat in het teken om de nieuwe leden bij de vereniging te betrekken zodat ze zich hier thuis voelen. Om dit voor elkaar te krijgen organiseert de commissie, bestaande uit voornamelijk eerstejaars, verschillende activiteiten gedurende het jaar waaronder de legendarische jaarlijks terugkerende huifkar cantus. Dus lijkt het je leuk om je studententijd bij Lacoste te starten met het organiseren van verschillende activiteiten voor je eigen lichting, dan is wellicht de eerstejaars commissie wat voor jou!

Redactie commissie
De redactie is een commissie die zich bezig houdt met de kroko het clubblad en het jaarboek.. Hierin staan verschillende verhalen over activiteiten van Lacoste en ook verhalen over leden, met leuke foto’s. Deze commissie is wat laagdrempeliger, wel moet er een iemand van de commissie bij een activiteit zijn zodat er een leuk stuk over geschreven kan worden. Verder is deze commissie verantwoordelijk voor de foto’s en het jaarboek. het jaarboek is een boek wat gedurende het jaar wordt gemaakt over het verenigingsjaar. Dus vind je het leuk om stukken te schrijven, heb je hier originele ideeën voor of wil jij een gaaf jaarboek maken waar je later op kan terugkijken dan is deze commissie zeker iets voor jou!

ET-commissie
Dit jaar zullen wij starten met een nieuwe commissie genaamd de Externe Toernooi Commissie oftewel de ET-commissie. Deze commissie zal zich inzetten voor het bouwen en onderhouden van externe relaties met externe studententennisverenigingen en tennisverenigingen. Dat zullen we doen door dit jaar af te trappen met het organiseren van de tweede editie van het Studenten Stedentennis (SST) in samenwerking met studententennisverenigingen Fellenoord, SLOW en Stennis, wat vorig jaar een groot succes was! Studenten Stedentennis is een concept waarbij door elk van de bovengenoemde vier verenigingen op vier zaterdagen over de maanden november, december, maart en april wordt gestreden voor de beste studenten tennis stad. Lacoste zal een van deze zaterdagen in november organiseren en afsluiten met een biercantus. De andere zaterdagen proberen we met een zo’n sterk mogelijk team de andere verenigingen af te reizen om onze tennis skills te bewijzen!
Naast het Studenten Stedentennis zullen we veel externe toernooien promoten zoals het NK-Mini in Groningen, SET in Nijmegen, EXTC in Utrecht, Qravel Open in Leiden, open tennistoernooien in Tilburg en omstreken zoals het TCT Open Toernooi en nog veel meer! Naast het organiseren van het Studenten Stedentennis en het deelnemen hiervan in andere steden is deze commissie laagdrempelig, zeer vrij en open voor eigen invulling. Dus lijkt jou het leuk om het Studenten Stedentennis te organiseren, creatieve ideeën te bedenken om onze banden met externe verenigingen te versterken en externe toernooien te promoten en af te gaan? Dan is de ET-commissie wat voor jou!