Lacoste Open Toernooi 2018

Maandag 4 t/m zondag 10 juni

Volg ons!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het toernooi?

Lacoste Open Toernooi

Van maandag 3 t/m zondag 9 juni is het weer tijd voor het leukste en gezelligste toernooi van T.S.T.V. Lacoste: Lacoste Open Toernooi 2019.

Wilkin Sports Lacoste Open Toernooi 2019
‘LOT the games begin’

Van maandag 3 t/m zondag 9 juni aanstaande zal voor de zevende keer het leukste en gezelligste open toernooi van T.S.T.V. Lacoste plaatsvinden, het Wilkin Sports Lacoste Open Toernooi 2019.

Tennissers uit Tilburg en omstreken zullen ook dit jaar weer de strijd met elkaar aangaan om die felbegeerde eerste plek in de wacht te slepen. Deelnemers kunnen uitkomen in diverse categorieën met zowel in het enkelspel (HE en DE) als in het dubbelspel (HD, DD en GD) een indeling op basis van actuele rating.

De wedstrijden worden gespeeld op de kunstgrasvelden bij de buitenaccommodatie en het sportcentrum van de Universiteit van Tilburg. Uiteraard is er naast de wedstrijden ook volop ruimte voor gezelligheid en ontspanning in onze kantine en daarbuiten op ons mooi gelegen terras. Diverse activiteiten worden hier georganiseerd, zoals een LOTerij, en als hoogtepunt vindt op vrijdag 7 juni in onze stamkroeg, Café Brandpunt, het themafeest plaats.

Enthousiast geworden? Zien wij jou terug op ons toernooi? Ben jij van plan voor de eeuwige roem te gaan en een plekje te bemachtigen in onze geschiedenisboeken?

Schrijf je dan snel in via https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=45FDC90C-77DD-4592-8D39-5539CBA084C8

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het toernooi? Volg ons dan op Facebook! Verder kan je ons altijd mailen via lacosteopen@tstvlacoste.nl.

Tot snel!

Lieve groeten van de LOT commissie,

Arnoud, Nikki, Sven, Berend, Matthijs, Paul en Thomas