Elk jaar wordt het Lacoste Ledenweekend georganiseerd door de PR-commissie. Dit jaar zal het weekend der weekenden plaatsvinden op 9, 10 en 11 oktober. Het thema van dit jaar is ‘LacostOlympics’, maar locatie is helaas nog top-secret ūüėČ Zorg dat je dit weekend niet mist en vul het onderstaande formulier in om erbij te zijn!

De inschrijving is geopend tot en met 2 oktober (ook afmelden voor het ledenweekend kan tot en met 2 oktober door een e-mail te sturen naar pr@tstvlacoste.nl, hierna worden er kosten in rekening gebracht). Let op: VOL=VOL!

Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar pr@tstvlacoste.nl of iemand aanspreken van de PR-commissie of het huidige-/kandidaatsbestuur.   

* * OPGEVEN VOOR DE VRIJDAG-/ZATERDAGAVOND * *

Wil je alleen een enkele avond naar het legendarische ledenweekend komen? Vul dan het formulier in en vermeld in de opmerkingen welke avond je wilt komen, of je wel of niet blijft slapen en of je mee-eet (zaterdagavond).

VRIJDAG:
FEEST: 15 euro 

ZATERDAG:
CANTUS: 17,50 euro
CANTUS + AVONDETEN: 22,50 euro

Als je zaterdag MET ETEN wilt moet je jezelf UITERLIJK ZATERDAG 3 OKTOBER 12.00 uur OPGEVEN. Alleen het feest of de cantus kan eventueel ook nog op zondag. De prijzen zijn inclusief drank.

De inschrijving voor het ledenweekend is gesloten.

Ledenweekend 2015

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)