De inschrijvingen voor de commissies van komend jaar zijn geopend! Solliciteren kan via onderstaande link.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehl4-EjrebnDglVpAA3tloHV_7DnvEbfK1Zm1bVOI1W4_A-g/viewform

Kijk hieronder voor meer informatie over iedere commissie.

TC Commissie

Elke woensdag vindt de clubavond plaatst, oftewel de belangrijkste wekelijkse Lacoste-activiteit. Elke woensdag wordt er training gegeven en vinden er verschillende wedstrijden plaatst. Naast dat je verantwoordelijk bent voor de clubavond ben je betrokken bij de winter- en voorjaarscompetitie waar je zorgt dat de thuisspeeldagen soepel verlopen. Ook vinden jaarlijks verschillende activiteiten plaats zoals het familietoernooi en de competitie afsluitingen en is er ruimte voor het bedenken van activiteiten. Dus ben jij gek op tennis, hou je van organiseren en/of lijkt het je leuk om training te geven? Dan is de TC echt iets voor jou!

PR Commissie

De PR commissie is een actieve commissie die alle niet-tennis gerelateerde activiteiten van Lacoste organiseert. Hierbij kun je denken aan verschillende feesten zoals het PR-feest, het Kerstdiner, Paupergala of Meals on Weels. Daarnaast organiseert de PR commissie het legendarische jaarlijkse ledenweekend! De PR commissie heeft ook als taak om samen met het promoteam Lacoste te promoten tijdens de open tijd.

Mediacommissie

De mediacommissie is een laagdrempelige commissie die zich bezighoudt met alle visuele communicatie van Lacoste. Daarnaast wordt de Facebook ook door de media commissie gerund. Er worden flyers, banners, posters en video’s etc. gemaakt. Ook wordt er meegedacht over nieuwe (online) promotiemiddelen- en acties. Ben jij creatief en enthousiast, dan is deze commissie iets voor jou. Overweg kunnen met bewerkprogramma’s en/of een camera is een pré.

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is een laagdrempelige commissie die zich bezig houdt met het aantrekken van nieuwe sponsoren én het verzinnen en organiseren van leuke activiteiten waarmee geldt kan worden opgehaald voor de vereniging. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een Lacoste-BBQ. Vind jij het leuk om iets bij te dragen aan de vereniging op een leuke/ludieke manier, dan is deze commissie iets voor jou.

Eerstejaarscommissie

De eerstejaarscommissie staat in het teken om de nieuwe leden bij de vereniging te betrekken zodat ze zich hier thuis voelen. Om dit voor elkaar te krijgen organiseert de commissie, bestaande uit voornamelijk eerstejaars, verschillende leuke activiteiten waaronder de legendarische huifkarcantus. Dus lijkt het je leuk om je studententijd bij Lacoste te starten met het organiseren van verschillende activiteiten voor je eigen lichting, dan is deze commissie zeker wat voor jou!

Redactie commissie

De redactie is een commissie die zich vooral bezighoudt met de Kroko. Dit is het clubblad wat vijf keer per jaar uitkomt. Hierin staan verschillende verhalen over activiteiten van Lacoste en ook verhalen over leden. Deze commissie is wat laagdrempeliger, maar het is wel belangrijk dat een aantal commissieleden bij de activiteiten aanwezig zijn om er een leuk stukje over te kunnen schrijven. Verder is deze commissie verantwoordelijk voor de foto’s.  Dus vind je het leuk om stukken te schrijven en heb je hier originele ideeën voor dan is deze commissie zeker iets voor jou!

Lacoste beachtoernooi

Tijdens de eerste weken van de zomer vindt ieder jaar het Lacoste beachtennis toernooi plaats. Dit toernooi draait om de perfecte balans tussen sport, entertainment en een goede dosis chillen! Afgelopen jaar is er een spetterende editie neergezet en om dit door te zetten wordt er dit jaar weer gezocht naar 8 toppers (voorzitter, secretaris, penningmeester, 2x TC, 2x PR en activiteiten). Dus denk jij dat jij deze aspecten in een goed balans kan brengen of heb je leuke nieuwe ideeën voor dit toernooi, dan past deze commissie bij jou. Dit jaar vindt BEACH plaats op 21 & 22 juni.

LUST (NSK)

Één keer per jaar worden de Nederlandse Studenten Kampioenschappen tennis georganiseerd. Dit is elk jaar in een andere stad en aankomend jaar is de eer aan Tilburg het NSK te organiseren. Hierdoor is LUST dit jaar een extra bijzondere commissie. LUST zal plaatsvinden van 1 t/m 5 mei 2019. . LUST is het Lacoste Uitwisseling Studenten Tennis toernooi wat elk jaar bij Lacoste georganiseerd wordt. Uit heel Nederland komen studenten naar Tilburg om een weekend te tennissen en te feesten. Omdat dit een groot toernooi is, is dit een actieve commissie waar voornamelijk in het begin van het jaar naar het toernooi toegewerkt zal worden. Uiteindelijk zet je samen met je commissie volledig naar eigen invulling een toernooi neer. Er zijn verschillende functies binnen de commissie die je kunt vervullen: Voorzitter, secretaris, TC , activiteiten, PR intern en PR extern.

LOT

Het Lacoste Open Toernooi vindt begin juni plaats en is het visitekaartje van Lacoste naar tennissend Tilburg. Voorafgaand aan dit toernooi moet natuurlijk van alles gebeuren. Er moeten sponsors worden aangetrokken, speelschema’s worden gemaakt, reclame worden gemaakt en het toernooi moet natuurlijk mooi worden aangekleed en worden voorzien van alle aspecten die een goed toernooi toekomt. Er zijn verschillende functies binnen de commissie die je kunt vervullen: Voorzitter, secretaris, TC , activiteiten en PR. Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een geweldig toernooi, dan is deze commissie iets voor jou.