Lacoste Open Toernooi 2020

Volg ons!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het toernooi?

Lacoste Open Toernooi

Wilkin Sports Lacoste Open Toernooi 2020
‘LOTs of love’

Van maandag 1 t/m zondag 7 juni is het weer tijd voor het enige echte ranking toernooi van T.S.T.V. Lacoste: Wilkin Sports Lacoste Open Toernooi 2020
‘LOT’s of Love’

Tennissers uit Tilburg en omstreken zullen ook dit jaar weer de strijd met elkaar aangaan om die felbegeerde eerste plek in de wacht te slepen. Deelnemers kunnen uitkomen in diverse categorieën met zowel in het enkelspel (HE en DE) als in het dubbelspel (HD, DD en GD) een indeling op basis van actuele rating.

De wedstrijden worden gespeeld op de kunstgrasvelden bij de buitenaccommodatie (bij Olympia Sportsbar) en het sportcentrum van de Universiteit van Tilburg. Uiteraard is er naast de wedstrijden ook volop ruimte voor gezelligheid en ontspanning in onze kantine en daarbuiten op ons mooi gelegen terras. Diverse activiteiten worden hier georganiseerd, zoals een LOTerij en als hoogtepunt vindt op vrijdag 5 juni in onze stamkroeg, Café Brandpunt, het themafeest plaats. Dit feest zal in het teken staan van ons thema ‘love’.

Enthousiast geworden? Zien wij jou terug op ons toernooi? Ben jij van plan voor de eeuwige roem te gaan en een plekje te bemachtigen in onze geschiedenisboeken?

De inschrijvingen openen binnen afzienbare tijd.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het toernooi? Volg ons dan op Facebook en Instagram! Verder kan je ons altijd mailen via lacosteopen@tstvlacoste.nl.

Tot snel!

Lieve groeten van de LOT commissie,

Maurits, Pleuni, Erik, Myrthe, Berend, Rowi en Jagoda