8&9-competitie

Doe je mee aan de 8&9-competitie?

Ben je net begonnen met tennis of speel je regelmatig met en tegen je vrienden, maar heb je nog nooit competitie gespeeld? Of heb je vroeger getennist en wil je het nu weer gaan oppakken? Dan is de 8&9-competitie helemaal iets voor jou! Deze competitie is namelijk uitsluitend voor spelers met speelsterkte 8 of 9. Resultaten zijn in deze competitie minder belangrijk, je resultaten tellen daarom niet mee voor je speelsterkte. Je speelt voornamelijk voor de gezelligheid en op je eigen niveau. Deze competitie wordt aangeboden in twee klassen: de eerste klasse voor tennissers die al een balletje kunnen slaan en de tweede klasse voor de beginners.

Wat houdt de 8&9-competitie precies in?

– 7 speeldagen in april & mei
– keuze om te spelen op donderdagavond óf zondagmiddag (Bij Lacoste spelen we zondagmiddag)
– minimaal 3 spelers per team (samenstelling maakt niet uit)
– elk team speelt 2 dubbels
– wedstrijdresultaten tellen niet mee voor ranking
– compact spelen

Opgeven is niet meer mogelijk.

Meer informatie? Neem dan een kijkje op http://www.knltb.nl/89

Indien je je wenst op te geven voor deze competitie graag een mailtje sturen naar tc@tstvlacoste.nl. Als er nog vragen zijn kun je deze stellen aan Floortje Kempers (0642325602)

Compact Spelen

In het kort betekent dit dat de partijen bij een 3e set een wedstrijdtiebreak kennen en dat bij 40-40 (deuce) meteen beslissend punt gespeeld wordt. De partijen duren hierdoor wat korter, en zijn beter planbaar. Dit systeem zal van toepassing zijn in de 8&9-competitie. Wil je een keer invallen in de 8/9 competitie? Stuur dan een mailtje naat tc@tstvlacoste.nl voor vragen kun je terecht bij Floortje Kempers.


Voorjaarscompetitie

Naast de 8/9 competitie wordt er uiteraard ook voorjaarscompetitie gespeeld. Deze competitie zal ook plaatsvinden in april en mei. Wil je een keertje invallen? Stuur dan een mailtje naar tc@tstvlacoste.nl