Lacoste Beach Tennis 2020

Vrijdag 19 juni en zaterdag 20 juni!

 

 

Inschrijvingen gaan op 5 binnenkort open!

Volg ons!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het toernooi?

 

Lacoste NSK Beachtennis 2020

Dit jaar organiseert Lacoste opnieuw het meest zonnige en zanderige tennistoernooi van Tilburg. Tijdens dit Beachtennis toernooi zullen studenten uit Tilburg en de rest van Nederland tegen elkaar strijden in tweetallen voor de felbegeerde NSK beachtennis titel. Echter zal er naast de baan nog veel meer spektakel plaatsvinden waardoor er ook naast de baan te pieken valt. Verwacht zomerse activiteiten in ons Expeditie Beach thema, onder het genot van koud bier en de lekkerste deuntjes van de DJ.

Het toernooi in het zand zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni 2020. Tijdens deze twee dagen zal er overdag van alles te doen zijn op de beach velden naast Avans Hogeschool. Vrijdag eindigen we de dag met een themafeest in Brandpunt en zaterdag sluiten we het toernooi samen af met de legendarische Beach biercantus in O’Cafe inclusief afterparty.

Op de hoogte blijven van alle acties, updates en informatie van dit legendarische weekend? Like dan onze Facebook pagina, volg de Instagram en mis niks!

Bijzijn is meemaken.

Vragen, opmerkingen of tips? Stuur een e-mail via lacoste.beach2020@gmail.com . We zien jullie graag de 19e!