Lieve Lacostianen,

Vanavond is het weer zo ver, de clubavond!  Helaas kregen we gisteren te horen dat de competities helaas worden beëindigd. Tegen alle verwachtingen in kunnen we vanavond wel nog een laatste keer dubbelen op de clubavond. Hopelijk heeft iedereen er zin in!

De beginnerstraining zal vandaag plaatsvinden van 19:00 – 20:00, dus zorg dat je allemaal op tijd bent! Verder staan er erg veel leuke wedstrijden op het programma.

Als je een wedstrijd speelt, check dan even goed of je bij Olympia moet spelen (baan 4 t/m 9)  deze liggen tussen de hockey en voetbalvelden of in de kuil bij het sportcentrum (baan 1 t/m 3). Speel je in de kuil, kom dan wel eerst bij Olympia een koker met ballen ophalen en na afloop graag weer terugbrengen. Vanwege corona spelen we namelijk elke wedstrijd met een andere koker.

Sta je in het schema, zorg dan dat je je ook via de app van het sportcentrum hebt aanmeld voor de clubavond. Download de app ‘Sports Centre Tilburg’, ga naar ‘schedule’, ‘classes tennis’ en daarna klik je op ‘Association sports TSTV Lacoste’. Wanneer je aangemeld hebt, kun je met de app ‘Sports Centre Tilburg Access’ woensdag bij de tennisbanen de QR code scannen.

Helaas is Olympia nog steeds gesloten en kunnen we dus na afloop geen drankje drinken. Probeer na je wedstrijd zo snel mogelijk het terrein weer te verlaten volgens de aangegeven looproutes.

Wij hebben er veel zin in, we hopen jullie ook!

P.S. Heb je klachten? Stuur mij even een berichtje en blijf thuis!

Groene groetjes,

Lyse